Predikant Predikant

Even voorstellen…
Sinds 29 oktober 2017 ben ik predikant in de gemeente Zeevang-Oudendijk. Tevens ben ik sinds 3 februari 2019 predikant in de gemeente Koggenland. Beide gemeenten zijn streekgemeenten, voelen zich bij elkaar thuis, en doen steeds meer activiteiten samen. 
Als je je bij ons wilt aansluiten, ben je welkom. We zoeken ook naar uitbreiding van de kerkenraad Zeevang-Oudendijk met het oog op de verdere samenwerking met de PG Koggenland

In deze moderne tijd, met al haar vragen en antwoorden, wil ik nog steeds een modern mens zijn en een gelovig mens blijven. Dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan want alles verandert. Over belangrijke veranderingen in uw leven en over wat u bezig houdt, kunnen we met elkaar van gedachten wisselen. Maar uiteraard ook voor een kopje koffie zonder wat erbij. 

Neemt u gerust contact met mij op wanneer u meent dat de Gemeente Zeevang & Oudendijk iets voor u kan betekenen of andersom. Ik ben doorgaans bereikbaar via telefoon 0299-780482 of via email. U kunt u mij mailen en/of aanspreken na een viering en zie daarvoor onder Vieringen de pagina data en locaties. U kunt ook verder lezen op de website van de PG Koggenland.
U bent welkom!

ds. Hans Reedijk

 

 

terug